O nas

Ne glede na to, ali ste ponosni lastnik ali ponosna lastnica kratkodlakega ali dolgodlakega psa, je vaš pes manjše ali večje rasti, je živahen mladenič ali pa bolj umirjena starejša dama, je zelo aktiven in igriv ali pa daje prednost varnemu zavetju vašega naročja – prav vsak pasji kožušček potrebuje redno in pravilno, zlasti pa strokovno opravljeno vsakodnevno, tedensko in mesečno nego! Ker slednje dejstvo ob prislovičnem pomanjkanju časa, znanja in ročnih spretnosti, a tudi zaradi tempa življenja in preutrujenosti mnogokrat prezremo, vam na pomoč priskočimo mi.

 

V našem salonu bo vaš ljubljenček deležen popolnoma nestresne in psu prijazne, strokovne, natančne in celostne nege, ki vključuje prav vse: od krtačenja, česanja, razvozlavanja in razčesavanja sprijete ali zavozlane dlake, krajšanja in brušenja krempljev, čiščenja ušes, nege smrčka in blazinic, nege zob in dlesni, pa do kopanja, striženja in trimanja, oblikovanja končnega videza in relaksacijske masaže. Verjamemo, da bi bilo lepo, če bi bil vsak gospodar svojega časa, zato z vašim ravnamo še posebno spoštljivo: pri nas namreč nudimo posebno storitev, in sicer prevoz psa od doma do salona in nazaj. S to storitvijo pa smo obenem pomislili tudi na starejše osebe in vse tiste, ki ne vozijo, naš salon pa bi jim utegnil biti od rok.

 

Ker ne znamo prisluhniti le željam, temveč tudi vprašanjem in pomislekom lastnikov psov, ker poznamo in strogo upoštevamo strokovne zahteve, standarde in priporočila, ker imamo bogate in izkušnje z zelo raznoliko štirinožno klientelo, ker svoje delo ljubimo in smo mu predani, ker sta dobro počutje in skladen videz vašega psa na prvem mestu, je Kosmati As pravi naslov za vas!